Montaj

OUSHA Easy - Ușa de acces pentru cada de baie

Ousha Easy Ușa de acces pentru cada de baie se monteaza de către specialiști noștri în doar 4 ore pe cada ta de baie. Montajul este inclus în prețul produsului.

Cum se montează ușa de acces pe cada mea?

Cada dumneavoastră se decupează de către specialiști noștri cu aparate profesionale specializate și în aproximativ 4 ore aveți o ușă de acces pe cada dumneavoastră.

Se strică cada sau se rupe gresia? Faceți mult praf?

Baia dumneavoastră este pe mâini bune cu noi, nu se strică absolut nimic, avem grijă în acoperirea căzii de baie și al mobilierului dumneavoastră, ne place să lăsăm baia curată așa cum am găsit-o.

De ce să aleg produsul Ousha Easy Ușa de acces pentru cada de baie?

În primul rând produsul nostru vă ajută să intrați și să ieșiți în condiții de siguranță din cadă de baie, nu trebuie schimbată faianță și gresia, nu trebuie modificată instalația sanitară, nu o să vă umpleți casa de mizerie și praf. Instalarea produsului este făcută de personalul nostru cu experiență în doar câteva ore. Componentele produsului sunt de calitate și făcute să dureze o viață, în plus de asta oferim garanție și asistență pe produs. Apăsă aici pentru a vedea toate lucrările noastre
contact

Doriți să intrați în cada de baie fără dificultate și în condiții de siguranță maximă?

Alegeți o soluție fantastică OUSHA EASY, ușa de acces care se montează pe orice cadă de baie fontă, tablă, plastic.

Contactati-ne

0735 875 304